Om Se og Opplev as, Svalbard

See & Explore holder til i Longyearbyen, Svalbard. Vi tilbyr dere nære opplevelser, hele året,  i og rundt Longyearbyen. Dyreliv, natur og fotografering, er vår spesialitet. Vår profesjonelle naturfotograf, har kunnskap om natur og dyreliv og vil også veiledet deg til bedre bilder.

Vi gir deg disse opplevelsene under alle årstider og I trygge hender til Oddgeir Sagerup, vår foto guide. Kunnskap og respekt for natur og dyreliv står i høysetet.

Se og Opplev, med Oddgeir Sagerup

Med base i Longyearbyen, er vår guide Oddgeir Sagerup, en erfaren naturfotograf og turleder.  Han har masse kunnskap om dyrelivet, og deler gjerne denne lidenskapen med dere, enten du kommer med eller uten kamera. Oddgeir Sagerup er vokst opp i Nord-Norge og bodd hele livet sitt over polarsirkelen.  Natur- og fotointeressen har han fått fra sin far og sin nære familie. Han har vært ute på tur siden han kunne gå. Du vil derfor alltid føle deg i gode hender, med Oddgeir som guide og han finner alltid gode situasjoner, for dine opplevelser og bilder. Og bestandig kommer din sikkerhet og vår respekt for natur- og dyrelivet i første rekke.

Et mangfold av opplevelser!

De fleste av våre turer, foregår med hjelp av dine egne bein, alle årstider. Vi tilpasser uansett turen til deg og dine utfordringer, men vi er gjerne ute i vind, regn og kulde, så lenge sikkerheten ikke er truet. Vi arrangerer også naturfoto workshop, som går over flere dager, der vi også bruker snøskuter eller båt. Men, har du spesielle behov, så kontakt oss gjerne.

Eier av Se og Opplev AS, Oddgeir Sagerup.

Eier av Se og Opplev AS, Oddgeir Sagerup.
Her fotograferer han en rype, mens en fjellrev kommer inn, bak han.

Eier av Se og Opplev AS, Oddgeir Sagerup er autorisert Svalbard guide.