Har du noen gang opplev nordlyset sin magiske dans?
Svalbard er en av flere plasser hvor dette kan oppleves, et minne for livet og et spektakulært fenomen, hvis været og solen står oss bi.

Vår guide er en erfaren nordlys fotograf, som tok sine første nordlysbilder i 1988. Vi hjelper deg derfor, mer enn gjerne, med kamera innstillinger, slik at også du kan få tatt gode natt- og nordlysbilder.

Nordlys på Svalbard

Vi har i flere tusen år, vært trollbundet og fascinert over dette fantastiske nordlyset.

Hvis du kommer til Longyearbyen fra midt november til 1.februar, kan du også oppleve nordlyset på dagtid! I den perioden har vi ikke dagslys og det er da mørkt nok til å observere dette nydelige fenomenet. Nordlyset er der, men vi er avhengig av at vi har klart vær og astronomiske forhold, som medfører nordlys, altså at solen gir oss elektromagnetisk stråling.  Vår guide har fotografert nordlyset siden 1988, og kan hjelpe deg med innstillinger og tips, for at du skal få de nordlys bildene du har drømt om.  Vi kan nordlys!

Kontakt oss for en nordlystur på Svalbard

For mer information, ta kontakt på epost: [email protected].  Du kan også booke en tur, med å klikke på «Booking», øverst på siden. Vi ser frem til å vise deg nordlys i et spektakulært landskap

Kontakt oss for mer informasjon