Fotografere dyreliv og natur

Fotografere fugler, dyr og natur

Se og Opplev as, har fokusert på det arktiske dyrelivet, som vi har i og rundt Longyearbyen. Vi gjennomfører daglige turer, både sommer og vinter, i godt og dårlig vær. På disse turene blir du guidet av en profesjonell natur fotograf, med lokal kunnskap og der respekt for natur og dyrelivet har den høyeste prioritet. Fra oktober til april er dyrelivet begrenset til unike arter som fjellreven, Svalbard rein og Svalbard rype, arter som vi kan finne i området hele året.  Fra april til september kommer trekkfuglene og vi har et fantastisk rikt dyreliv, med juni og juli som den mest aktive perioden. Men, gjennom hele året har vi den fantastiske arktiske naturen og det unike lyset, alt toppet med nordlys, som vi også kan se midt på dagen, i den mørkeste tiden av året.

Dyr og natur, i og rundt Longyearbyen

Denne turen tar fra 3 til 4,5 timer og jeg tar med meg fra 1 til 8 personer med på tur. Men, lengde og innhold påvirkes av årstidene, været og dyrelivet for den aktuelle perioden.

På denne turen fokuserer vi på å finne, oppleve og fotografere dyreliv. Men, vi ser mye flott natur, lyset er ofte skiftende, så dette er en tur for alle som er glad i natur og dyrelivet. Selv om vår guide er profesjonell fotograf, så trenger du ikke å være det, for å bli med oss ut på tur. Vi kjører ut av byen og vi stopper på forskjellige lokasjoner, alt etter hva vi ser og opplever. Vi gjør mindre stopp og vi tar også en liten gåtur, alt fra noen hundre meter opp til noen kilometer. Pris pr. person NOK 1,950, -. Minimum antall deltakere er 1-en person.

Eksklusiv foto tur, med max 3 deltakere

Du kan også booke en tur der vi begrenser antall deltakere opp til 3 personer. Prisen på denne turen er 2.950,- pr. person og minimum antall deltakere er 1-en person. På denne turen varer fra 4 til 5 timer, alt etter dyreliv, vær og årstid.

En-til-en foto tur

På denne eksklusive turen blir du med som eneste deltaker. Vi bruker en full dag, ofte delt opp i 2-to økter, for å utnytte forholdene best mulig. Prisen er NOK 7.950,- pr. person, pr. dag. Her kan vi avtale på forhånd ønsker og behov. 

Filming på Svalbard?

Legger også til rette for mindre grupper som ønsker å filme natur og dyreliv. Ta kontakt for mer informasjon.

Men!!, det er dyreliv vi jobber med, så vi kan aldri garantere at du vil få oppleve alt du ønsker å se av fugler og dyr. Men , vi har lokal kunnskap og vi vil virkelig gjøre alt som vi kan for at du og dere skal få det beste ut av turen med Se og Opplev as.

Booking