Svalbard foto turer

Oppdag og utforsk Svalbard sin unike natur og dyreliv, gjennom våre organiserte foto turer. Vi tilbyr kortreiste opplevelser, rett utenfor Longyearbyen, gjennom hele året, både under gode og dårlige vær forhold, men alltid med deres sikkerhet og med respekt for naturen, som første prioritet.

Fra oktober til midt April fokuserer vi på natur, våre unike fjellrev, Svalbard rein og Svalbard rype, arter som holder til her hele året. Fra April kommer snøspurven, Alkekongen og de andre trekkfuglene, tilbake fra deres vinteropphold. Fra April til september har vi et fantastisk rikt fugleliv. Naturen og lyset er unik for Svalbard og under gode forhold, et fantastisk nordlys.

Velg din Svalbard-foto-tur

Vi tilbyr forskjellige typer turer og vi skreddersyr etter dine behov og ønsker.

Kontakt oss for mer informasjon

Svalbard rock ptarmigan

Hovedtur (0pp til 8 personer)

Vår hovedtur, er en klassisk halvdags tur, som varer fra 3 til 4,5 timer, alt etter hvilke sesonger vi er i. Under denne turen, som er egnet for alle, både med og uten kamera, fokuserer vi på natur og dyreliv, alt etter årstid og sesong. Vår guide er erfaren og har jobbet bak kamera og med dyreliv i mange år. Men, du trenger IKKE å være fotograf for å delta eller for å få et utbytte av vår tur(er).Kom med interesse, din kikkert, mobil eller ditt kamera, vi deler uansett vår kunnskap med deg.

Vi bruker forskjellige lokasjoner, i og rundt Longyearbyen. Vi forflytter oss med vår bil, stopper, opplever og tar turer fra noen hundre meter til opp til 3 km, alt etter vær, årstid og hva vi møter på vår tur.

Eksklusiv tur (1–3 personer)

Du kan også booke oss for en tur, begrenset opp til maks 3-tre personer. Denne turen varer normalt 4 til 5 timer, alt etter årstid og hva som skjer på turen.

Arctic fox yawn

En-Til-En foto tur

Her får du eksklusiv guiding, bare du og guiden. Vi er ute i 7 til 8 timer, sammenhengende eller vi kan dele dagen i en økt om morgen og en økt om ettermiddagen, alt etter vær, ønsker og lysforholdene og årstiden.

Pris pr.person er NOK 7.950,-

Vi skreddersyr også etter dine behov.

Kontakt oss for mer informasjon

Unike opplevelser, både med og uten kamera

Under våre turer, er vi helt avhengig av naturen og dyrelivet. Som dere vet, kan vi ikke kontrollere hverken dyr eller vær. Vi kan derfor aldri garantere dere noe, men vi kan garantere dere fine opplevelser, det er vi sikker på.

I beste fall, vil du dra hjem med fine minner på netthinne eller på din kamera brikke etter dit besøk her i arktisk.