På denne turen setter vi muligheten til å ta bilder, først

På denne turen setter vi muligheten til å ta bilder, først! Det betyr at vi kan stoppe, og sette søkelyset på gode motiver, av dyreliv og landskap, uten at vi MÅ holde et tidsskjema. Det eneste som er sikker er at du skal være tilbake ved hotellet, ca 17:00.

Dette er en tur for små gruppe, maksimum 6 snøskutere og 8 personer (maks 2 snøskutere med passasjer)

Andre snøskuter turer har et geografisk mål de skal nå, noe som innebærer at det ikke er tid, i samme grad, til å stoppe opp underveis, og ta bilder. På denne dagsturen tar vi oss tid til å fange motiver, og å gi råd og tips, for fotografering av natur og dyreliv.

Vi skal utforske daler, isbre, fjell og kyst, på jakt etter gode foto motiver. Det kan være seg svalbard ryper, svalbard rein, sjøfugler og flott arktisk landskap i flott lys (hvis vi er heldige med været).  Har vi flaks, så kan vi kanskje se en isbjørn eller to, på trygg avstand. Hvor turen går, avhenger av vær og hva vi har av fersk informasjon, angående motiv og dyreliv.

Vanskelighetsgrad: 3 – 4

Tilgjengelighet

Sesong: April 2024

Datoer: 02. April, 03. April, 05.April, 09. April, !0. April, 11. April, 15. April, 16. April, 17. April, 23. April, 24. April & 25. April.

Mandag – Torsdag: 08:00 – 17:00

Book now!

Viktig  informasjon

Det kreves gyldig førerkort for å kunne kjøre snøskuter på Svalbard (ikke som passasjer). Normalt er det ikke nødvendig å ta med stativ på denne turen, da lysforholdene normalt er gode, og det er ikke nødvendig å ta bilder med lang eksponering. Men, hvis du må ha med, så har vår guide plass til stativ på sin slede.

Veiledende priser

Pr.person NOK 4.950,00 – sjåfør
Pr.person NOK 3.950,00 – Passasjer

Fasiliteter inkludert i prisen

  • Snøskuter bekledning, votter, sko, briller og ansiktsmaske
  • Henting og levering på hotell
  • Feltlunsj med varm drikke
  • Guide med alt av sikkerhetsstyr
  • SAR-forsikring

Aktiviteter:
Snøscootersafari – fototur

Aldersgrense:
Barn 10 år

Deltakere må ta med:
Maksimum 1-en Sekk til utstyr. hansker/votter, varmt tøy, solbriller, undertøyet og sokker av ULL.

Språk:
Engelsk, Norsk og Tysk/Sveitsisk (ikke på alle turene).

Varighet:
1 dag, 9 timer.