Nære opplevelser, i og rundt Longyearbyen

Opplev dyrelivet på Svalbard

Dyrelivet og naturen på Svalbard må oppleves. Et unikt landskap, kaldt, frossent, men også «varmt» og frodig. Her finner du noen av de tøffeste og mest motstandsdyktige artene i verden. Alt innrammet av klar luft, nordlys, kraftige farger, fantastiske fjell og fjorder. Også i den mørke årstiden kan vi oppleve dyreliv som fjellrev og svalbard rein. Bli med vår erfarne fotograf, som guide, og opplev det rike dyrelivet på Svalbard

Bli med oss og opplev dyrelivet på Svalbard

Vår guide har inngående lokalkunnskap, og den nødvendige tålmodigheten, som du vil få stor nytte av. Han er en dyktig naturfotograf og hobby ornitolog, som har som hovedoppgave å dele denne kunnskapen med deg! Vi gjennomfører våre turer til fots, etter at bilen har brakt oss ut av Longyearbyen. Turene våre går i et lett og håndterbart terreng, men vi kan også ta deg med på lengre og krevende turer.

Bli med oss og opplev dyrelivet på Svalbard
Fototur

Med respekt for natur og dyreliv

Ingen dag er like og vi får ofte spennende overraskelser når vi er ute på foto tur. Det kan være fjellrev som leker og jakter, nye fuglearter, hvalross i fjæra, hvithval og noen få ganger kan vi treffe på vår ikoniske isbjørn. Hvis vi treffer på isbjørn, tar vi alltid våre forhåndsregler og observere den, uforstyrret og på trygg avstand, til det best for dyrelivet og oss.

Les mer om våre foto turer